Äntligen Cinderella Whisky Fair!

Imorgon, torsdag den 9 mars, avgår den första av tre seglatser med Cinderella Whisky Fair!

Jag, Henric Madsen, kommer att åka med på lördagens avgång – vilka kommer jag att stöta på i vimlet? Och vad är du så där extra sugen på att få prova?

Personligen så kommer jag fokusera på nyheter som jag har missat och att träffa intressant människor!

På årets mässa har de sammanställt ett digert utbud när det kommer till både utställare såväl som Master Classer. Jag vet att många känner att de förlorar tid från mässgolvet om de går på en Master Class. Jag kan känna att dessa provningar är ett skönt avbrott från vimlet på mässan. De är också en möjlighet att slå sig ned i lugn och ro och njuta lite extra av oftast bättre whisky än vad som finns i montern. Det är på Master Class som dyrgriparna ibland smygs fram!

Här hittar du årets alla Master Classes!

Skepp o’hoj så ses vi på båten!