Cask Sweden och Beerbliotek inleder samarbete

Detta är ett pressmeddelande från Cask & Moestue

Cask Sweden och Beerbliotek inleder samarbete på den Svenska marknaden. Cask Sweden kommer delvis ta över försäljningen mot restaurangmarknaden och Systembolaget.

Beerbliotek är ett hantverksbryggeri grundat i Göteborg 2013, av fyra vänner från olika delar av världen. Deras bryggfilosofi är enkel… att brygga nya öl som de själva skulle vilja dricka.

Deras namn härrör från det latinska ordet bibliothēca, vilket betyder bibliotek eller en samling böcker. Beerbliotek är för dem ett ölbibliotek eller en samling öl.

“Vi har alltid försökt att samarbeta med företag som delar vår vision, hängivenhet och passion för öl. Cask Sweden har alltid varit på vår radar, och vi ser framemot att tillsammans öka Beerbliotek’s närvaro på den Svenska marknaden” säger Darryl de Necker Co-Owner, Head of Marketing & Sales Beerbliotek

“På Cask Sweden är vi väldigt stolta över att tillsammans få vidareutveckla och stärka Beerbliotek på den svenska marknaden. Det är ett naturligt steg för oss att bredda vår portfölj med ett svenskt hantverksbryggeri, vilket vi saknat i vår portfölj. Vi kommer att kunna erbjuda våra kunder ett bredare och mer komplett sortiment” säger Patrik Strandberg Business Development Manager Beer & Spirits på Cask Sweden

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*