Dags för La Experiencia Del Caribe #3

Den 26 mars är det dags igen – då bjuder Pär Ädel och 1423 Noble Spirits in till en romprovning online direkt från Hotell Havanna i Varberg.

I denna tredje upplaga kommer Per, Daniel och Gregers att prata om söt rom i spansk stil, djärv Navy Rom från Jamaica, Overproof Rom och Limited Edition Rom. De kommer också att titta närmare på nya Cihuátan Indigo 8 Years, som kommer att släppas i Sverige den 1 mars. Om du gillar rom och vill lära dig mer, följ med dem live från Hotell Havanna den 26 mars kl 19:00 och glöm inte att bjuda in dina vänner.

Provnings-kitet kan beställas på systembolaget.se med art nr 55353

Provningen sker live lördagen den 26 mars kl 19:00 via Facebook och YouTube. Hoppa på via Facebook och ta chansen att ställa frågor till provningsledarna. Kan du inte delta i live-provningen? Inga problem, provningen kommer att spelas in och finnas tillgänglig även efter live-evenemanget.
 
I provningsboxen finns sex stycken miniflaskor, alla med autentiska labels. Häng med på provningen och få en härlig resa in i den karibiska romvärlden tillsammans med oss. Varje flaska innehåller 2 cl.

Följande sorter är med i boxen:
1x Compañero GR 40% 20ml
1x Ron Cihuatan Indigo 8y 40% 20ml
1x Ron Esclavo XO, 42% 20ml
1x SM Ltd. Edition Moscatel, 44% vol, 20ml
1x Ron Esclavo Gran Reserva Overproof, 57,5% 20ml
1x Worthy Park 109, 54,5% 20ml.

Provningsboxen hittar du här på Systembolaget

För att delta I live-eventet gå till någon av följande sidor.
Facebook: Havannas Facebook-sida:
YouTube: Sök efter YouTube-kanalen: “Havanna – La Experiencia Del Caribe
 
Provningen är ett samarbete mellan Hotell Havanna, Per Ädel och 1423 Noble Spirits där vi kommer att erbjuda virtuella romprovningar med jämna mellanrum. Varje gång kommer dessa tre att stå värd för de virtuella provsmakningar där du kan delta, oavsett var du befinner dig i Sverige. Allt som krävs är en smartphone, surfplatta eller dator med internetanslutning.