Häng med på romprovning med 1423, Hotell Havanna och Pär Ädel!

Den 28 augusti har du möjligheten att hänga med danska 1423 Noble Spirits , Hotell Havanna och Pär Ädel på en resa till Karibien – live från Varberg!

De har plockat ihop ett provningskit som ger dig en unik chans att få prova 6 olika karibiska rom och vara med på en virtuell provning som kommer genomföras live.
 
Provningen körs live lördagen den 28 augusti kl 19:00 via facebook och Youtube. Hoppa på via facebook och ta chansen att ställa frågor till provningsledarna. Kan du inte delta i live provningen? Inga problem, provningen kommer att spelas in och finnas tillgänglig även efter live-evenemanget.
 
I provningsboxen finns sex stycken miniflaskor, alla med autentiska labels. Häng med på provningen och få en härlig resa in i den karibiska romvärlden tillsammans med oss. Varje flaska innehåller 2 cl.

Du hittar provningskitet här hos Systembolaget

För att delta i liveeventet gå till någon av följande sidor.
 
Facebook
Havannas Facebook-sida:
 
YouTube
Sök efter YouTube-kanalen: “Havanna – La Experiencia Del Caribe
 
Provningen är ett samarbete mellan Hotell Havanna, Per Ädel och 1423 Noble Spirits där vi kommer att erbjuda virtuella romprovningar med jämna mellanrum. Varje gång kommer dessa tre att stå värd för dessa virtuella provsmakningar där du kan delta, oavsett var du befinner dig i Sverige. Allt som krävs är en smartphone, surfplatta eller dator med internetanslutning. Alla tastingkit kommer att finnas tillgängliga att köpa via Systembolaget.