Ny The Open whisky och var med och tävla om en resa till St Andrews

I år firar The Open (British Open) 150 år där allt en gång i tiden startad, på St Andrews i Skottland, ”The home of Golf”. På den legendariska Old Course ska de bästa golfspelarna i världen tävla om den åtråvärda The Claret Jug, en halvmeter hög silverpokal från 1873, idrottsvärldens äldsta, som Henrik Stenson fick ta emot efter en oförglömlig triumf 2016.

För att fira 150-årsjubileumet har skotten Colin Montgomerie tagit fram en egen whisky i samband med tävlingen – Loch Lomond The Open Edition 2022. Det är tävlingens officiella whisky i samarbete med huvudsponsorn Loch Lomond Whisky.

Colin har tillsammans med destilleriets master blender Michael Henry givit whiskyn ett lätt rökig ton. Loch Lomond The Open Edition 2022 har en härligt fruktig karaktär med smak av jordgubb, persika, lime, honung, vanilj och värmande kryddor med en hint av rök. Whiskyn har lagrats i amerikanska ex-bourbon fat och avslutats på rödvinsfat från Bordeaux.

Ett måste för golf- och whiskyentusiasten!

Loch Lomond Special Edition – The Open 2022

Alkoholhalt: 46%
Pris: 559:-
Artikelnummer: 56514

Var med och tävla om biljetter till The Open den 14-17 juli 2022 på legendariska St Andrews i Skottland!

Nu har du chansen att vinna två biljetter till världens mest prestigefulla golftävling, The Open, som går av stapeln på The Opens hemmabana St Andrews i Skottland 2022. Svara på två frågor och motivera varför just du ska vinna en resa och uppleva The Open på plats (allt betalt).

Var med och tävla om biljetter till 2022 års The Open på stellankramer.se/theopen/