Veuve Clicquots kylande sommarskrud gör comeback

Veuve Clicquots populära specialutformade sommarförpackning lanseras återigen inför sommaren. Från och med idag bär Veuve Clicquot Brut en kylande Ice Jacket och finns i Systembolagets ordinarie sortiment.

Veuve Clicquot Brut Ice Jacket lanserades första gången inför sommaren 2018 och blev en given succé under de varma dagarna och de ljumna kvällarna. Nu har champagnehuset producerat en ny Ice Jacket som kommer väl till pass. Förpackningen, som går att återanvända, håller champagnen kyld i upp till två timmar och har ett smart handtag. Det är en utmärkt gå-bort-present, då det finns plats för en personlig hälsning.

Veuve Clicquot Brut är en gyllengul torr champagne med härligt skummande bubblor och har en utmärkt balans mellan druvorna: Pinot Noir, Chardonnay och Pinot Munier. Doften är brödig med inslag av nötter, bakade äpplen, ostronskal, vanilj och kex. Smaken är nyanserad, fruktig och mycket frisk med inslag av vinteräpplen, ljust bröd, mineraler och grapefrukt. Veuve Clicquot Brut är en fulländad sällskapsdryck att servera som aperitif innan middagen och den gör sig utmärkt till skaldjur, fisk, pasta, parmesan och kex. Serveras med fördel vid 8-10° C.

Veuve Clicquot Brut Ice Jacket finns från och med idag i Systembolagets ordinarie sortiment så långt lagret räcker!

Pris: 449 SEK
Artikelnummer: 742401
Volym: 750 ml.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*