Intresset för whisky och öl har fullkomligt exploderat under de senaste åren. Det anordnas whiskyprovningar och mässor över hela Sverige och intresset ser inte ut att sina. Ändå finns det endast två riktiga whiskymagasin att vända sig till om man är intresserad av ämnet? Nu finns det tre!

Malter Magasin är ett helt nytt dryckesmagasin med tyngdpunkten på whisky, men innehåller artiklar och reportage om rom, öl, vin, mat m.m

Idag har vi cirka 35 000 läsare per utgåva!

Läs oss vart du vill, på riktigt!

Malter Magasin kan man enkelt läsa på sin telefon, surfplatta eller dator. Magasinet har en responsiv design så det är upp till läsaren att välja vart denne vill läsa oss. Vi finns i tre olika digitalformat. Som en Issuu-utgåva, nedladdningsbar PDF samt en interaktiv-utgåva.

Annonser på maltermagasin.se

Vi erbjuder också annonseringsyta på vår webbplats. Här lägger vi upp tidigare publicerade artiklar, nyheter, pressmeddelanden, recensioner av whisky plus mycket mer. Vi ser en ständigt ökande publik som hittar till vår webbsida, och har idag ca 18 – 20 000 besökare per vecka.

Malter Magasin utkommer sex gånger per år. Formatet är något större än vad traditionella magasin är. Detta gör att läsaren får en bättre upplevelse med större bilder och tydligare text samt att i fullskärmsläge så tar magasinet upp hela skärmens yta.

Annonsinformation

Uppslag
Satsyta 520 x 290 mm

Helsida
Satsyta 260 x 290 mm

Halvsida
Satsyta 130 x 290 mm
Liggande halvsida
Satsyta 260 x 145 mm

1/4 sida
Satsyta 130 x 145 mm

Vill du annonsera?

Kontakta oss för prisuppgift annonser@maltermagasin.se

Som vanligt, fast helt nytt!

Att annonsera i digitala magasin är precis som vanligt, fast med en extra knorr! Du kan enkelt spåra trafiken och mäta hur det går för din annonsering. Lägg in länkar direkt i er annons så kan läsaren komma till er produkt eller tjänst bara genom ett klick!

Möjligheten finns att implementera film- och ljud i era annonser. Omöjligt i ett vanligt tryckt magasin!

Häng med på en rolig resa!

Våga häng med oss på denna nya, roliga och intressanta resa där vi förnyar svensk whiskykultur! Vi kommer att vilja jobba nära våra annonsörer med tips, produkter, idéer, tävlingar m.m. Så tveka inte att höra av er till oss!