Två nyheter från Stone Brewery!

I morgon lanseras juliga Stone Xocoveza Imperial Stout och tropiska 27th Anniversary Lemon Shark Double IPA från amerikanska Stone Brewery.

Stone Xocoveza Imperial Stout

Xocoveza Imperial Stout har hämtat inspiration från den traditionella mexikanska varma chokladen. Ölets rykte som legendarisk etablerades snabbt när det först introducerades som det vinnande receptet av Chris Banker under American Homebrewers Association Rally 2014. Ölen är framställd med en kraftfull och samtidigt nyanserad kombination av choklad, kaffe, vanilj, muskot, kanel, pasilla-chili och laktos. Stone Xocoveza har nu blivit en återkommande favorit i våra jultraditioner.

Stone Xocoveza Imperial Stout
Nr 10295 · Burk · 355 ml · 8,1 % · Pris: 39,90 kr + pant

Stone 27th Anniversary Lemon Shark Double IPA

Årets jubileumsöl hämtar sin inspiration från södra halvklotet. Denna dubbel-IPA är bryggd med Peacharine och Riwaka-humle, tillsammans med en speciell ingrediens vid namn Phantasm – ett extrakt från sauvignon blanc-druvskal – allt hämtat från Nya Zeeland. Genom att kombinera detta med den traditionella Mosaic-humlen från USA och en uppgraderad maltblandning skapar vi en unik sensorisk upplevelse med generös fyllighet och tropiska citrusnoter. Ölet har en behaglig styrka på 9,6 procent för att hedra det år då vi grundades: 1996.

Stone 27th Anniversary Lemon Shark Double IPA
Nr 10242 · Burk · 355 ml · 9,6 % · Pris: 44,90 kr + pant