Början på en ny, fantastisk whiskyresa!

Den första februari så ansluter jag till teamet på Allt om Whisky för att ge er läsare en ännu starkare whiskyupplevelse!

Malter Magasin var ett ambitiöst projekt som jag startade 2017 med en vision om att skapa en digital plattform där läsare skulle kunna fördjupa sig i allt som rör whisky. När jag nu blickar tillbaka de senaste sju åren så ser jag att jag nådde mina mål. 50 publicerade utgåvor, hundratals artiklar och ännu fler möten senare så är jag stolt över vad jag har byggt upp – men nu är det dags för något nytt och spännande!

Under 2023 så arbetade Malter Magasin och Allt om Whisky med det gemensamma projektet The Whisky Battle Awards och under det arbetet så väcktes idén om att jobba mer tillsammans.

Efter fortsatta samtal står det klart: jag ansluter mig till deras team för att utöka, utveckla och bygga vidare på den digitala närvaron och utvidga Allt om Whisky i whiskysverige. Malter Magasin stänger, men jag hoppas att du vill följa med till Allt om Whisky för ännu fler av mina tips, nyheter och funderingar kring whisky.

Det känns otroligt spännande och hedrande att få ansluta till en av landets stora aktörer och tillsammans så kommer vi att bli starkare och jag är övertygad att vi går ett magiskt 2024 till mötes! Jag hoppas att du följer med oss på resan genom att följa Allt om Whiskys nyhetsbrev, digitala tidning eller pappersmagasin.

Följ mig!

Du som läst Malter Magasin kan läsa Allt om Whisky digitalt gratis från och med nu och under 6 utgåvor. (ord.pris 199 kr för 6 nr)

Anmäl dig till Allt om Whiskys nyhetsbrev nedan så kommer även info om hur du läser tidningen digitalt!

Anmäl dig här!

Mvh
Henric Madsen