KISS Monstrum Ultra Premium Rum

I ett samarbete mellan ett av världens största rockband, KISS, och den prisbelönta dryckesproducenten Brands For Fans, har nu KISS Rum Kollection utökats med en tredje, och den hittills mest exklusiva medlemmen, KISS Monstrum Ultra Premium Rum.

För att nå upp till den höga nivå som eftersöktes, så gick jakten efter den perfekta romblandningen hela vägen till Latinamerika och Karibien. Mer specifikt så landade man i Jamaica och Guyana, och rom som hade legat på sällsynta och eftertraktade 800-liters arraksfat i minst 14 år.

KISS Monstrum är unikt framtagen av Brands For Fans internationellt och mångfaldigt belönade Master Blender, och resultatet är en extremt högkvalitativ rom med en bärnstensfärgad nyans. Anledningen till den ljusa profilen är att KISS Monstrum är helt fri från tillsatt socker och färgämnen. Den eleganta smakprofilen framhäver den exklusiva stilen av rom som förväntas av en rom med 14 års lagring.

För KISS fansen så är designen en skatt fylld med subtila referenser till det ikoniska bandets historia. Konceptet fokuserar kring ‘Creatures of the Night’, bandets hyllade 10:e studioalbum. Namnet ‘Monstrum’ har en dubbelbottnad mening som både refererar till den latinska översättningen av ‘monster’ (a creature of the night) och en ordlek med ‘rum’.

KISS Monstrum blir kronjuvelen i KISS Rum Kollection och en larger-than-life representation av albumet Creatures of the Night. I linje med den höga ambitionen för KISS Rum Kollection så är även låda och etiketter unika. Både etikett och låda är delvis täckta med självlysande detaljer, en perfekt matchning med en produkt som alltid kommer att lysa starkt, även när de sista ljusen släcks. Varje flaska är dessutom numrerad, då detta är en limiterad produkt.

Samarbetet och produktutvecklingen har främjats av KISS merchandise agent, Epic Rights.

KISS Monstrum smakbeskrivning:

  • Doft – Elegant sötma med toner av arrak, kokos och ’salty caramel’
  • Smak – Komplex med en naturlig sötma. Tydliga fattoner med mycket vanilj, fudge och mogen banan.
  • Eftersmak – Len och lång eftersmak som dröjer sig kvar.

Finns i begränsad upplaga i Systembolagets beställningssortiment

KISS Monstrum Ultra Premium Rum Grand Reserve 14 years 

Artikelnummer: 54746
Pris: 1499 kr