Lucka 12 – En romupplevelse!

Nu när sittoläget ser ut att öka igen så är en ’distansupplevelse’ en perfekt julklapp! Den 8 januari bjuder Pär Ädel och 1423 Noble Spirits bjuder in till en romprovning online direkt från Varberg.

Detta provningskit är en unik chans att få prova 6 olika karibiska rom och ta del av en virtuell provning som kommer köras live direkt från Hotell Havanna.  
 
Provningen gr av stapeln lördagen den 8 januari kl 19:00 via Facebook och YouTube. Hoppa på via Facebook och ta chansen att ställa frågor till provningsledarna. Kan du inte delta i live-provningen? Inga problem, provningen kommer att spelas in och finnas tillgänglig även efter live-evenemanget.
 
I provningsboxen finns sex stycken miniflaskor, alla med autentiska labels. Häng med på provningen och få en härlig resa in i den karibiska romvärlden tillsammans med oss. Varje flaska innehåller 2 cl.

Följande sorter är med i boxen:
1 x Ron Esclavo Gran Reserva 20 ml
1 x Cihuatán 20 ml
1 x Worthy Park 20 ml
1 x Ron Cristóbal 20 ml
1x Ron Esclavo Sherry Cask 20 ml
1 x Compañero 20 ml.

Provningsboxen hittar du här på Systembolaget

För att delta I live-eventet gå till någon av följande sidor.
Facebook: Havannas Facebook-sida:
YouTube: Sök efter YouTube-kanalen: “Havanna – La Experiencia Del Caribe
 
Provningen är ett samarbete mellan Hotell Havanna, Per Ädel och 1423 Noble Spirits där vi kommer att erbjuda virtuella romprovningar med jämna mellanrum. Varje gång kommer dessa tre att stå värd för de virtuella provsmakningar där du kan delta, oavsett var du befinner dig i Sverige. Allt som krävs är en smartphone, surfplatta eller dator med internetanslutning.