London Pride är huvudpartner till brittiska veckan på The Bishops Arms

Från den 19 april pågår brittisk yra på The Bishops Arms när brittiska veckan går av stapeln. Under veckan laddar pubar i hela landet med extra stort sortiment av brittisk öl och i år genomförs temaveckan i samarbete med det brittiska bryggeriet Fuller’s.

Flaggskeppsölen London Pride är välkänt i Sverige och starkt förknippat med både brittisk öl och just London. Den klassiska brittiska alen har en maltig, aningen humlearomatisk smak med inslag av torkad frukt, knäck, pomerans och rågbröd som passar utmärkt till den brittiska pubmaten.

Traditionsenligt brukar den brittiska temaveckan på The Bishops Arms infalla i februari men i år, lagom till solen tittar fram och uteserveringarna öppnar, kan vi drömma oss till London för en stund. Den brittiska veckan pågår från 19-25 april och under veckan kommer det att anordnas en hel del roliga aktiviteter på pubarna, besökarna kan bland annat testa sina kunskaper om brittisk ölhistoria i Fuller’s quiz. Missa heller inte den oslagbara kombinationen av en klassisk Fish n’ Chips tillsammans med Fuller’s London Pride. 

Du kan också vinna fina priser från Fuller’s genom att delta i The Bishops Arms digitala quiz.